Dinner in the Sky® Helsinki 2017 Toggle

Dinner in the Sky® oli taas Suomessa 8.-13. elokuuta Helsingin Rautatientorilla.

 

Picture2.png

 

Dinner in the Sky® -päivällisen idea ja konsepti on tarkoitettu tarjoamaan eri mantereilla unohtumattomia fine dining -kokemuksia korkeuksissa: hieno ympäristö, henkeä salpaavat näkymät yli kaupungin ja huippukokkien valmistamaa ruokaa.
Tapahtuma järjestetään Helsingin keskustassa. Ammattilaisten tiimi nostaa 22 vieraan pöydän 50 metrin korkeuteen, jossa vieraat pääsevät nauttimaan ystäviensä ja sukulaistensa kanssa ainutlaatuisen aterian.

Meillä oli yllätyksiäkin tarjolla – vieraskokin lisäksi makuelämyksistä huolehtii myös vieraileva ravintola.
Vieraskokkina toimii Juho Ekegren, intohimoinen ja lahjakas 24-vuotias kokki, joka avasi tänä vuonna ensimmäisen ravintolansa Chapter, jota hän itse kutsuu toiseksi kodikseen ja intohimoprojektikseen.
Vierailevana ravintolana toimii Pranglin saariravintola, joka sijaitsee pienellä saarella Viron pohjoisimmassa kärjessä – eli näin ollen se onkin Suomea lähimpänä sijaitseva virolainen ravintola. Pranglin saariravintola haluaa tarjota vierailleen ainutlaatuisen gourmet-elämyksen, joka edustaa virolaista ruokaperinnettä, sisältäen aitoja makuja ja koskemattoman luonnon vivahteita.

 

OSTA LIPPU

 


 

Dinner in the Sky® Helsinki 2017 Kokit ja ravintolat

 

Juho Ekegren / Chapter

Juho Ekegren

Juho Ekegren / Chapter

Juho is a talented and passionate 24 year old chef who has spent all his free time cooking since he turned 14. Straight out of school he started working at Restaurant Olo, went on to do several internships in Barcelona and London and was the assistant in Finland’s team at Bocuse D’or 2011-2013. This year he opened his first restaurant, Chapter, which he describes as his second home and passion project.

Juho’s style is eclectic and he is not afraid to experiment with different flavors from around the world while combining these with local Finnish and seasonal products.

Chapter

Chapter is a brand new cocktail bar and fine dining restaurant under the same roof. Run by a young an dynamic couple, assisted by an equally young and vibrant team of talented and passioned chefs, bartenders and sommeliers. The bar side opened in June. Here you can enjoy the best cocktails, amazing wines and food until 01:30 at night. They are planning to open the restaurant side in the end of August, where the team will try and take everything they do to the next level.

www.chapter.fi

Prangli saare-resto

prangli

Prangli saare-resto

Prangli saare-resto (Pranglin saariravintola) on Viron pohjoisimmassa kärjessä sijaitsevan Prangli-saaren ainoa ravintola. Sen ruokalistalla korostuvat aidot pohjoismaiset maut, myös juomalista on kattava ja mielenkiintoinen. Ravintolasta avautuva upea näköala antaa mahdollisuuden nauttia meren ja taivaan värikkäistä vivahteista joka säällä.

Saari on suosittu kesätapahtumien, hääjuhlien, synttäreiden ym. pitopaikka ja huviretkien kohde. Kesäisin saarella pidetään useita konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia, mutta saari houkuttelee kävijöitä myös mielenkiintoisella historialla ja kauniilla luonnolla.

Avaleht


ShutDown