Dinner in the Sky® Helsinki 2014 elokuu Toggle

Dinner in the Sky® Helsinki Rautatientori

Kuvat 2014 tapahtumassa

Paikka
Rautatientori, Helsinki, Suomi

Kuvat 2014 tapahtumasta

Kokit

Tero Mäntykangas

tero

Lapland Hotel Sky Ounasvaara sijaitsee Rovaniemellä 215 metrin korkeudessa merenpinnasta luonnon keskellä Ounasvaaran huipulla.
Panoraama ravintolasta aukeaa hulppeat näkymät Rovaniemen ylle. Ravintola on ollut jo vuosia Suomen parhaiden ravintoloiden joukossa.
Raaka-aineet Lapissa on maailman parhaita. Puhtaiden vesien kalat, riista, poro ja muut luonnon antimet villiyrtteineen puhuttelevat kaikkia, niin japanilaisia turisteja aina Etelä-Suomen kokkejakin.
Ravintolassamme keittiömestarivierailut ovat arkipäivää. Vierailijoita on ollut Italian tähtikokeista Suomen tähtikokkeihin.

https://www.laplandhotels.com/

Matti Jämsén

matti jämsen

Keittiömestari Matti Jämsen on työskennellyt erilaisissa ravintoloissa Suomessa sekä ulkomailla esimerkiksi ravintola Chez Dominiquessa Helsingissä ja ravintola Bagatellessa Oslossa. Työskennellessään Berliinissä 2009 hän saavutti Michelin-tähden sous chefinä ravintola Die Quadrigassa. Viime vuonna hän otti vastuun kuuluisasta ravintola GW Sundmansista, joka on maineeltaan suosittu ravintola koko Skandinaviassa. Matti on myös vuoden 2011 Food and Fun -voittaja sekä Vuoden kokki 2005.

Matti Jämsen edusti Suomea vuonna 2011 Bocuse d’Or kilpailussa Lyonissa, jossa hän saavutti viidennen sijan. Bocuse d’Or -kilpailu on alan arvostetuin kilpailu koko maailmassa.

https://www.sundmans.fi/

Kanerva

KANERVA_VALITTU_naturel2

Heleä-ääninen Kanerva keikkailee yhtyeineen sekä soolona kitaransa kanssa. Radiosoitostatunnettuja kappaleita ovat mm. ”Herra Heinäkuu”, ”Kaksi poikaa” ja ”Viisitoista”. Kanerva on vastannut Teatteri Vantaan Silkkisalin Silkkiklubeista ja klubilla ovat vierailleet mm. Olavi Uusivirta, Anssi Kela, Jarkko Martikainen ja Kauko Röyhkä. Dinner in the Skyssa keijukaismainen Kanerva esittää sekä omaa että lainattua tuotantoa.

www.kanervan.com

Johannes Salomaa

Johannes Salomaa promo 1

Johannes Salomaa on helsinkiläinen saksofonisti, joka toimii mm. Boston Promenade Big Bandin kapellimestarina. Salomaata voi kuulla eri pop-, soul- ja jazz-yhtyeiden riveissä mm. Astrid Swan ja The Soultwisters. Hänen luotsaamansa rhythm & blues -yhtye Hutera on juuri äänittämässä ensijulkaisuaan. Elokuisen taivaan alle kannattaa tulla nauttimaan illallista ja kuuntelemaan Johanneksen lempeää saksofoninsoittoa.

www.johannessalomaa.com

Tomas Takolander

Tomas Takolander

Tomas Takolander on todellinen musiikin moniottelija. Laulajana, trumpetistina, kitaristina ja pianistina niin yksin kuin erilaisten yhtyeiden ja ammattikuorojen riveissä esiintyvä multi-instrumentalisti työskentelee myös pedagogina, kapellimestarina, sovittajana ja säveltäjänä. Tomas tekee yhteistyötä lukuisten suomalaisten ja ulkomaisten eturivin muusikoiden, säveltäjien, kuoron- ja orkesterinjohtajien, tanssijoiden sekä sirkustaiteilijoiden kanssa. Dinner in the Skyssa on luvassa monipuolista ja tunnelmaan sopivaa musisointia

Klaara Koivunen

kuva (1)

Klaara Koivunen on Turusta kotoisin oleva 21-vuotias muusikonalku. Nuoresta iästään huolimatta hän on opiskellut musiikkia jo 16 vuotta ja ehtinyt kiertää esiintymislavoja yksin, sekä erilaisten bändien ja suurempien kokoonpanojen kanssa. Klaaran instrumenttirepertuaariin kuuluu piano, saksofoni, klarinetti, kitara ja laulu. Hänen tyyliään muusikkona kuvaa parhaiten pop, jazz ja soul, jotka vahvasti kuuluvat myös Koivusen kappaleiden tulkinnoissa ja lauluäänessä. Monipuoliselta muusikolta on lupa odottaa Dinner in the Skyssa mitä vain!

ShutDown