Dinner in the Sky® Tampere 2014 Toggle

Dinner in the Sky Suomi 2014 tapahtumia järjestetään Tampereella 30.7.-2.8.

Dinner in the Sky® -konsepti tarjoaa unohtumattoman fine dining -kokemuksen yläilmoissa, jossa ylellinen ilmapiiri, henkeäsalpaavat näkymät ja huippukokkien valmistama makunautinto luovat ikimuistoisen elämyksen. Dinner in the Sky® voidaan kattaa 22 vieraalle pöydän ympärille, jolloin keittiömestari apulaisineen ovat pöydän keskiosassa. Tapahtuman isäntinä toimivat paikalliset ja kansainväliset huippukokit.

Tampereen tapahtuma on osa Love is all Bright -teemaa.
Anna rakkaallesi ikimuistoinen elämys korkeuksissa. Samppanjaa, huippukeittiömestareiden valmistamaa ruokaa, upeat maisemat ja kesäinen päivä. Yllätä kosinnalla, muista merkkipäivää – anna aikaa rakkaimmalle.

Tunnetko? Love is in the Air.

Dinner in the Sky 30.7.-2.8.2014 Tampereen Keskustorilla Kukkaisviikkojen yhteydessä.

Kuvat 2014 tapahtumasta

Kokit taivassa

Samuli Wirgentius

POSTRES_LOGO 1135234553050

Suomalaiset herkkusuut tuntevat nimen Samuli Wirgentius sekä hänen ravintolansa Postresin. Hän avasi Postresin Helsingissä yhdessä Vesa Parviaisen kanssa vuonna 2006. Postres on erikoistunut suomalaiseen ja pohjoismaiseen keittiöön ja sai ensimmäisen Michelin-tähtensä 2008. Saman vuonna myös La Societe des Gatronomes Finlandais valitsi Postresin Suomen parhaaksi ravintolaksi, joka on tärkein suomalainen ravintoloille myönnettävä palkinto.

Wirgentiuksen johtavana ajatuksena on tarjota isoäidin keittiön klassisimmat sekä herkullisimmat maut uudessa ruhtinaallisessa muodossa. Avain onnistumiseen on ranskalainen keittotaide pienellä omaperäisyydellä höystettynä, jossa maun ohella tärkeässä roolissa on myös täydellinen kokonaisuus. Postresin kokit ovat sisäistäneet myös kontrastien tärkeyden: ”Vastakohdat ovat kaiken A ja O: kylmä ja lämmin, pehmeä ja rapea. Kaikki nämä tekijät yhdessä luovat täydellisen kokonaisuuden ja aistit viettelevän taideteoksen.”

Kuten jälkiruokaa tarkoittava nimikin jo kertoo, jälkiruoat ovat Postresin erikoisuus. Aluksi ravintolan omistajat harkitsivat Suomen ainoan, ainoastaan jälkiruokiin erikoistuneen ravintolan perustamista, mutta päättivät kuitenkin luoda perinteisemmän ravintolan. Mutta muutaman kerran kesällä – silloin kun kotimaisten marjojen tarjonta on parhaimmillaan – ravintolassa tarjoillaan ainoastaan jälkiruokia.

www.postres.fi

Sasu Laukkonen

kuva(1) Chef-Sommelier-logo

Sasu Laukkonen on uuden pohjoismaisen keittiön edustaja. Laukkonen on keittiömestari, joka todella rakastaa työtään. Hänen Helsingissä sijaitsevassa Chef & Sommelier on luomuravintola, jossa käytetään myös osaksi reilun kaupan ja luonnon raaka-aineita. Sasu Laukkonen on jo toista kertaa Dinner in the Sky – keittiömestarina. Sasu Laukkosen ravintola Chef & Sommelier palkittiin Michelin-tähdellä tänä vuonna

Laukkonen kuvailee ruokaansa ”suoraan sydämestä tulevaksi.” Ruoka on kunnianhimoista, maultaan puhdasta, käsin tehtyä sekä omaperäistä. Hän haluaa tarjota asiakkailleen elämyksellisiä kokemuksia sopivan rennossa ilmapiirissä itse luomansa finesse-dining -tyylin mukaisesti.

Laukkosen ravintola erottuu muista tyylikkyydellään sekä keittiömestarin ja henkilöstön suorastaan tarttuvan innostuksen ansiosta. Suomen Gastronomien Seura valitsi Chef & Sommelierin vuoden 2013 Suomen parhaimmaksi ravintolaksi. Tunnustus on myönnetty vuodesta 1985 lähtien.

https://chefetsommelier.fi/

Media

https://www.tamperelainen.fi/artikkeli/229756-tallaista-on-keskustorin-taivasravintolassa-katso-kuvat

https://www.tamperelainen.fi/artikkeli/230140-illallinen-keskustorin-ylla-viela-ehtii

https://soundcloud.com/radioclassicfi/dinner-in-the-sky-inkeri-pyylampi-ja-veera-rouvinen-testasivat

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.665521520210794.1073741835.351920634904219&type=1

https://www.tamperelainen.fi/artikkeli/228442-michelin-kokkeja-nostetaan-taivaalle-tampereella

https://www.inspecta.com/fi/Ajankohtaista/Uutiset-ja-artikkelit/2014/Suomi/Turvallisia-makuelamyksia-taivaalla/

https://tampere.kohokohdat.fi/dinner-in-the-sky-herkututtaa-kaupungin-kattojen-ylla-30-7-2-8-2014/

https://www.dirtycarsmillioncows.com/blog/facing-fear-dinner-sky/

https://www.sateenkaariajaserpentiinia.fi/2014/07/vink-vink-dinner-in-sky.html

https://www.lily.fi/blogit/kristacharlotta/breakfast-sky

https://karkkipaiva.indiedays.com/2014/08/02/lounas-ylailmoissa/

https://kivaatekemista.fi/blog/bloggaava-karavaanari-tampere-tutuksi/

https://www.kokouksetjatapahtumat.fi/juhlat/piristysta-arkeen https://gbtimes.com/life/experience-height-haute-cuisine

ShutDown