Dinner in the Sky® Helsinki 2019
Dinner in the Sky- päivällisen idea ja konsepti on tarjota eri mantereilla unohtumattomia fine dining- kokemuksia korkeuksissa: hieno ympäristö, henkeä salpaavat näkymät yli kaupungin ja huippukokkien valmistamaa ruokaa.
Tapahtuma järjestettiin Helsingin keskustassa. Ammattilaisten tiimi nosti 22 vieraan pöydän 50 metrin korkeuteen, jossa vieraat pääsivät nauttimaan ystäviensä ja sukulaistensa kanssa ainutlaatuisen aterian. Tämä gastronominen kokemus oli todella vertaansa vailla!
Tapahtumapaikka
Rautatientori, Helsinki
Päivämäärät
14.08 – 18.08
Kokit
Matti Jämsen
Menu
Dinner in the Sky® Helsinki 2019 kokonaisuudet ja hinnat
Valitse mieleisesi viidestä erilaisesta kokonaisuudesta menun ja keston mukaan
• Hinta kahdelle hengelle
• Yläilmoissa 20 min
• Kello 16.00 – 17.00 välisenä aikana
• Menu koostuu pienistä päivän kokin valmistamista herkuista
• Samppanja sisältyy hintaan
• Hinta kahdelle hengelle
• Yläilmoissa 20 min
• Kello 16.00 – 23.00 välisenä aikana
• Menu koostuu pienistä päivän kokin valmistamista herkuista
• Cocktaili sisältyy hintaan
• Hinta kahdelle hengelle
• Yläilmoissa 30 min
• Kello 9.30 – 11.00 välisenä aikana
• Menu sisältää kahta päivän kokin valmistamaa ruokalajia
• Viini sisältyy hintaan
• Hinta kahdelle hengelle
• Yläilmoissa 40 min
• Kello 11.00 – 16.00 välisenä aikana
• Menu sisältää kolme päivän kokin valmistamaa ruokalajia
• Aperitiivi ja viini sisältyvät hintaan
• Hinta kahdelle hengelle
• Aika yläilmoissa 75 min
• Kello 17.00 – 21.30 välisenä aikana
• Menu sisältää neljän ruokalajin illallisen
• Aperitiivi, viini ja jälkiruokajuoma sisältyvät hintaan
Dinner in the Sky® in media